Kategorier

Platser kvar på nybörjarkurs för vuxna - start 10 oktober

2023-10-05 i Allmänt

Vi har platser kvar på vår tredagars introduktionskurs för vuxna. Kursen börjar den 10 oktober i Grottan på Fiskaregatan 11 i Härnösand.

Vi ger dig förutsättningar att klättra på egen hand i vår lokal. Vi går igenom olika förflyttningar, hur du ska tänka för att orka så länge som möjligt och få bra tips på din fortsatta träning. Vi kommer att klättra både på rep och boulderväggen, utrustning ingår i kursen. Passar för alla olika nybörjare, stela som höjdrädda eller om du inte har klättrat på flera år och vill fräscha upp muskelminnet.

Kursen omfattar 3 tillfällen på tisdagar kl 18:30 - 20 med start den 10 oktober. Vi kommer också ha ett uppsamlingsheat för de som missar ett tillfälle så att du inte går miste om något om livet kommer emellan.

Du som går kursen kommer också att erbjudas en topprepskurs och uppklättring för grönt kort till förmånligt pris samt ett förmånligt erbjudande för vidare klättring i grottan.

Anmäl dig på vår sida hos vår bokningstjänst MATCHi (Om du inte redan har ett konto kommer du behöva registrera ett). Länkar nedan.

Anmälan för för medlem, pris 700 kronor.

Anmälan för dig som inte är medlem, pris 1200 kronor

Såhär blir du medlem, pris 300 kronor